22 April 2011

X FAHAM !

 APE YG AKU X FAHAM SGT NI?


Aku x fhm dgn kau. Yes,kau yg terase bila baca entry ni! 

Okay,mase dkt-2 SPM kau seksa jiwa raga aku sampai aku depressed gila. 
Kau tinggalkan aku. Kau kan handsome! Tinggalkan aku sbb ade awek lain. 

Ade aku kisah?
Kau ckp kau tinggalkan aku sebab aku x selalu call kau.

Gila ke ape,sah-2 aku duduk asrama and x bwk mobile phone. (sem 1 aku x bwk :) )
Kalau aku kuat sikit dah lama aku sangkut public phone tu kat leher aku.

Kau x fikir ke time tu kita nk SPM?
Okay la,kau pun berbahagia dgn si gadis comel,in a relationship bagai dkt fb.

Bercomel-2 die wall masing-2.
Aku pun mula angkat kaki melangkah pergi la..

And aku jumpe someone yg okay la,versatile,
Versatile sbb,

Boleh jadi bestfriend,enermy,mr.postman,good listener,member menganjing semua pun boleh..

Aku pun dah lupe kau la lama kelamaan..

Tup tap tp tap ade org inform aku yg kau & kau dah break-up..

Okay la,x ape la,what fr aku tau actually..

Kau dh byk sakitkan hati aku..

Aku paling ingat peristiwa aku text kau tanye khabar and tanye kau okay x dgn gf kau?

Jawapan berperikemanusiaan kau adalah 'sihat n sgt-2 bahagia dgn girlfie' baru,okay lah gtg, bye! '

Aku dendam?

X ade pasal,

Aku dah falling dgn mamat versatile tu :D

Aku ingat bende antara kita dah setel la and aku berbesar hati nk member dgn kau.

Kau add aku dkt fb aku approve semua.
Tibe-2 kerabat kau jugak add aku.

Aku x kisah la,mind set aku membe..

Tp aku salah,

Kau ni,

Belajarla jd penyegan sikit,

X payah nk kacau hidup org lain..

Dah la stalk aku,

X malu eh?

Lepas tu kau berbaik-2 pulak dgn adk aku,jadahnye?

Kau x segan ke dgn family aku?

Betul ckp boy aku,

'susah bila kene stalk dgn gangster ni,asek cari salah org je'

Mcm ni la weh,kwn tu aku x kesa,

Tp kau x payah nk ye ye sgt la,

Aku and family aku dh cukup menyampah dgn kau.

Aku mintak maaf la kalau entry aku ni mcm ****

Aku fed-up nk ckp dgn org x phm bahase...

Kau dah tgk aku menderita kan,and dah la,

Xpyh nk gunakan helah utk jumpe aku,

SEKIAN.

P/s : Sorry kwn,aku tau blog ni bukan tmpt utk kutuk-2 org,dah byk medium aku gune tp die x fhm and ni lah medium terakhir..  :'(








































6 comments:

SyahmiHazim said...

haha. sabar ea dear. nk uat cmne. nk komen lebih2 pun xboleh. nnt kpale kene penggal plak. jari kene tetak ke. so,nk uat cner.

♥HANA ZAINAL♥ said...

Saba ehh. orang macam tu tak payah layan sgt. wat hal kite jee. itulaa nmenye. "LUDAH JILAT BALEK"

IFA Athirah said...

biarkn saja org gini!kuang asam btol!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Anis Zafirah said...

Ciss, biarkan dia eyna, biarkan, makin difikr, makin sakit hati kan?

Nurul Syazana Noorhijas said...

hish , tension mak tau nyah . ade l org mcm ni . hehe . ^^

puterinuraqiliah said...

alahai.lelaki mcm tu campak dlm tong sampah jek~,~