05 May 2011

Perjalanan hidup aku selepas semua ini berlaku

Mana kau pergi ni ena?

Aku balik kg on the spot.

Kenapa?

Bibik nenek aku lari.

So kau jage nenek kau?

Yes.

Oh,kata nak soley-2?

Boleh je nak soley-2 tapi kene bwk nenek aku dgn wilcha-2 die sekali la.

Laa-

So kau dpt matriks?

Haritu aku sms dkt 15888 pada jam 6.30 a.m,

then die ckp,maaf,anda gagal,

so kau rase aku dpt?

Huh? Kau jgn main-2 ena,membe aku sekolah biasa x ada A pun dpt tau.

Tu membe kau,x pe aku x ade rezeki dkt situ.

Eleh ena.touching-2 pulak,chill babe,UPU kan ade.

UPU? Bhahaa :D

Kenape kau gelak?

Sebab mak aku yg isi UPU tu and dari ats sampai bwh medic,pharmacist,

so,kau rase aku dpt?

Bukan ape,tp aku x berharap sgt la.

Relax,6 May UPU keluar.

Yeke? 5 May Tingktn 6 keluar ;)

Kau nak masuk Tingkatan 6?

Kenape? Selekeh sgt ke tingkatan 6 ni?

X la,tp kau mesti dpt UPU punye.

Kalau dpt yaa okayy,kalau x yaa tingkatan 6 lah.

Oh,so kau buat ape je sekarang?

Aku esok balik kg teman nenek aku dkt kg,

17hb aku balik KL,

23 May,aku punye flight jam 7.30..

Kau nak futher study dkt overseas gune duit mak bpk?

Ha'ah,gune duit mak bapak kau.

Hahaa :D

No lah,aku nak menunaikan ibadah UMRAH,

insyaALLAH....

Babe,korang dah futher study nanti jage diri baik-2 okay.

Korang dah cukup bersyukur dpt byk offer/interview sana sini,

Just look at me,ape lah nasib aku selepas ni..

Mungkin ade hikmah disebalik semua ni.

Doakan aku berjaya ;)

6 comments:

sabrina said...

hei babe,rilek weyh...
belaja kat mana2 pon sma je..janji usaha...:))
chill,,truskan berdoa..
insya'allah ad rezki ko nanti...:))

.syamim. said...

betol betol . ade hikmah ...
tokseh menggelabah .

Syud Wada said...

sayang, mana pun kau study, aku tetap sokong.

all the best!

EYNA AZRINA said...

Thanks you all ;/

J said...

awak, hmm

aino saje :) said...

eyna sygg.. ingat aku tak?
muahaha.. jgn sedih2 tau..
doa byk2 k? kau boleh la!!