13 April 2011

Entry malam -,-

Syahmi hazim,thanks tau kejut then ajak berbual then ngantok tinggalkan tidur. Aku terkapai-2 kat sini x boleh tidur. Isk-3 :(

Aku pun dgr la radio ni ha. Chanel fav aku biasela,red fm. Selalu gile dengki aku chanel ni. Contohnye mlm-2 buta ni lah,lagu yg on air korang tau ape?

1. Stick with you by pussycat dolls (aku & majidah minat lagu ni,sgt-2 teringat si cina tu)
2. Baik-2 sayang (okay,yat always nyanyi lagu ni dkt aku)
3. Tak mungkin kerna sayang by alyah (Zarith Sofeaa twin aku amat-2 minat karok x sah x ade lagu ni)
4. Impossible by shontelle (Zufatinna,Syud Wada,Hanna Nana punye kesukaan)
5. Suara ku berharap (lagu yg mamat jiwang karat tu bg time nak usha aku balik)
6. One in a million (again Syahmi Hazim)
7. My Humps (bhahaa :D )

P/s okay 7 lagu ni dah cukup buat aku rindu budak-2 ni. Haihh,korang tau ke x aku rindu korang????
     Take care you guys/girls :)




Syahmi Hazim,I x dpt tidur lagi ni,sape nk tlg I jage budak kecik ni eskk ...

1 comment:

arryani said...

Aku juga kangen sama kamooooo.. ;P