03 April 2011

I get what i want again

Okay,sape membe aku kat fb tau la ape yg aku inginkan selame ni. Biasenye memang pelik-2, lama pastu baru aku dapat,ALLAH tu maha adil,akhirnye aku dpt jugak. Okaylah-2 kali ni aku nak sgt-2 selipar DOTS ipanema tu bukan sebab aku minat GISELE BUNDCHEN,tp sbb aku x ade selipar nak jln-2,asek-2 beli selipar 10 hengget,masuk bilik air gedebukk.


Kat fb ade org ckp,ala,selipar jamban tu beli je la,ha,byk la,mereka kaye boleh la,aku bukan berasal drpd org kaye,so,aku kene usaha,so after kerja kuat akhirnye aku berbangga menyarung IPANEMA aku. Yg berckp tu acttually bukan ade duit sendiri pun,duit mak bpk boleh la.

Akhirnye aku amat-2 berbangga menyarung ipanema black and white,hasil drpd work hard aku :))


Ape pulak ni?? Haa,ni birthday present utk HANNA JASMINE from her mother. Korang if nak beli toys fr kids be brand FISHER PRICE tau,even mahal tp tahan lama. Pony ni sing along bile ride. So,td selain dpt IPANEMA aku,dpt jugak si PONY ni utk si kecik tu.


Anak baru sorang kan,toys beratus-2 pun mane nampak. hehee :)
Aku je x bg hadiah lg,x tau la nak bg ape,duit dah habis dkt ipanema tu..

Untung betul la budak kecik ni :)

Thanks to my aunty,bwk g JUSCO TEBRAU.
P/s : yg mengate aku nak selipar jamban tu,x payah la nak berlagak dgn duit mak bapak.
Usaha sendiri,beli pakai duit sendiri confirm lagi puas!


3 comments:

SyahmiHazim said...

pehh,ipanema tuu. dots plak tuu. ahaha. btw,nice entry dear. i like it.. :)

Sekamar Rindu said...

salam...

comey nyaaaa baby tuu...

siapa nama dia...??

*folo ur blog..

EYNA AZRINA said...

Sekamar rindu : hey,nice to know you,nama budak kecik tuuu,,,, jeng jeng jeng... HANNA JASMINE :)